Tjänster

Våra tjänster

Vi på PO Städ är städföretaget som vänder oss till både privatpersoner och företagare i behov av hjälp med städservice. Vi erbjuder flertalet olika städtjänster, ex. hemstädning och kontorsstädning, och vid behov erbjuder vi även flytthjälp.

Vi jobbar i hela Göteborg, ex. Hisingen, Mölnlycke, Mölndal och Partille med vår städning så som bl.a flyttstädning, kontorsstädning och hemstädning. Vår städservice passar utmärkt för dig som befinner dig i Partille, Mölndal, Mölnlycke, Hisingen och övriga delar av Göteborg och Västra Götaland, som Borås.

Vi verkar alltid med fokus på dig som kund och för nära samarbeten med dig för att försäkra oss om att du blir 100% nöjd med resultatet av varje städning.

Har du frågor kring vår städservice eller vill veta mer om oss som företag? Tveka inte över att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

städservice, partille, borås, hisingen, mölndal, mölnlycke
städservice, partille, borås, hisingen, mölndal, mölnlycke
städservice, partille, borås, hisingen, mölndal, mölnlycke
städservice, partille, borås, hisingen, mölndal, mölnlycke
städservice, partille, borås, hisingen, mölndal, mölnlycke

Byggstädning

Att städa upp byggdammet som uppstår vid renoveringar är inte det roligaste men likväl ett måste. Vi hjälper dig med komplett byggstädning för en återigen dammfri fastighet.

Dödsbostädning

Det är jobbigt nog att förlora någon som stått en nära utan att man ska behöva ta tag i dödsbostädningen det första man gör efteråt. Med vår hjälp går hemstädningen av dödsboet både snabbare och lättare.

Eventstäd

Event kan vara stressiga nog att planera utan att också behöva tänka på att hålla det rent och fint. Överlåt storstädningen åt oss så kan du lägga tid på övrig planeringen inför eventet istället.

Flyttstädning

För att bostaden ska bli godkänd av fastighetsägaren innan flytt krävs en grundlig städning. När du låter oss sköta städningen kan du vara säker på att den blir godkänd. Vid behov kan vi även hjälpa er med övriga flyttjänster.

Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor imponerar inte bara på dina kunder utan det ökar även arbetslusten bland dina anställda. Med vår kontorsstädning håller sig din arbetsplats i ex. Mölndal, Mölnlycke, Partille, Hisingen och Borås sig ren och fräsch.

Hemstädning

Har du långa arbetsdagar som gör att du får svårt för att hinna med hemstädningen? Eller tycker du bara att det är tråkigt att städa. Vi hjälper dig med den vanliga hemstädningen genom vår städservice så att du får mer tid över för övriga hushållssysslor och fritidsintressen.

Golvvård

Behöver du hjälp med golvvård i Mölnlycke, Mölndal, Partille, Hisingen eller övriga Västra Götaland, som Borås, så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi utför golvvård på både linoleum och oljade golv.

Vilken städservice det än gäller, vi gör det utifrån era önskemål. Vi finns för dig i Mölndal, Mölnlycke, Partille, Hisingen, Borås och övriga delar av Göteborg och Västra Götaland.

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.