Om oss

Po Göteborgs städ AB

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. PO Städ grundades av Pia Runevik som har sju års erfarenhet inom branschen och är även certifierad städerska. Hon älskar sitt jobb och utför det med stolthet och noggrannhet.

Hennes vision är att likvärdigt lyssna på både kund och anställda, för då blir alla nöjda. Inom PO Städ är kommunikation och samarbete en väldigt viktigt grundpelare för hela verksamheten och på så sätt löser sig det mesta på bästa sätt.

Privatpersoner

Har du svårt att hinna med den vanliga veckostädningen eller har du helt enkelt tröttnat på ändlösa timmar av städande? Vi hjälper dig med hemstädning av både villor och lägenheter för att ge dig ett rent och fräscht hem.

Företag

Ett rent och fräscht kontor imponerar inte bara på dina kunder utan är även motiverande för dina anställda. Vi erbjuder företagsstädning av samtliga lokaler; lager, trappor, kontor och allmänna utrymmen.

Vår vision…

är nöjda och återkommande kunder. Därför erbjuder vi personlig och professionell service med skinande rena och fläckfria resultat.

Referenser

Se referensbilder på tidigare arbeten vi utfört i vårt galleri.

Låt oss påbörja vårt
samarbete!

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.